onsdag 22 maj 2013

Välkommen till Andreas mat- och dryckesblogg!

Så där ja!

Nu har jag äntligen tagit klivet över i den blogg-officiella världen i rollen som matskribent - en roll jag egentligen haft i flera år. Matreportage, trendspaningar, porträtt och recept har hamnat i tidskrifter som Mat & Vänner, Gourmet, Restaurangvärlden, Kupé och Hälsa - liksom det norska magasinet Det Gode Liv. Dessutom är jag pressperson för den ideella organisationen Gastronomiska Samtal sedan en tid tillbaka. Relevanta matfrågor och matglädje är med andra ord mitt absoluta huvudspår.

Mycket har jag att tacka fotograf Bianca Brandon-Cox för denna matjournalistiska resa:) Vårt samarbete är verkligen givande!

Journalistiskt har jag tidigare mest jobbat med nyheter, kultur och ekonomi på olika redaktioner (minst sagt matnyttiga erfarenheter).

Tanken är att jag ska blogga ut någonting här med exakt en månads mellanrum när det är fredag. Blir det oftare är det en bonus, men policyn kommer alltid vara kvalitet framför kvantitet.

Och nu på fredag kommer min första matstory... Från ett besök i vildmarken, från Restaurang Vålkojan mitt i skogsrika Härjedalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar